Het Auditorium

Het Auditorium is een imposante, grote, maar toch intieme ruimte waar plek is voor 400 personen. Het auditorium is uitermate geschikt voor een congres, symposium, seminar, award uitreiking of productpresentatie. In het podium is een lift aanwezig die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een auto te presenteren. In deze zaal zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig zoals een beamer, scherm, licht, geluid, regie ruimte en WiFi.

Een plek die mensen in beweging brengt
Op zoek naar een fascinerende locatie met een ‘automotive touch’? Louwman’s Toyota World in Raamsdonksveer heeft alles in huis om van jouw evenement, learning event, (lean management) congres of leuke bedrijfsdag een succes te maken. De revolutionaire geodetische koepel van Richard Buckminster Fuller markeert deze authentieke eventlocatie. Willem Dudok tekende in 1953 voor het karakteristieke Esso benzinestation naast de entree. Parkeren is uiteraard geen enkel probleem.

Meerdere zalen, meerdere mogelijkheden
De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 400 personen. Er is veel bewegingsruimte rondom de zalen, waarin je wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Toyota en Louwman & Parqui. De catering kan variëren van een eenvoudige koffietafel tot een exclusief thematisch meergangendiner, bijvoorbeeld uit de Japanse keuken.

Learning, heritage en cultuur in Louwman’s Toyota World
Toyota World leent zich uitstekend voor een programma waarin ruimte is voor learning, heritage en cultuur. Zo is er een kleine bioscoop voor films of bedrijfspresentaties, maar ook een auditorium met plaats voor 400 personen. Uniek is de grote collectie Toyota’s en andere merken die Louwman & Parqui de afgelopen 90 jaar heeft verkocht. Daarnaast zijn er boeiende learning mogelijkheden over The Toyota Way en de brand vision van het merk Toyota, ’s werelds grootste automotive bedrijf. Daarmee is Toyota World een ideale ambiance voor elk learning event, lean management congres of leuke bedrijfsborrel.
Vrijblijvend offerte aanvragen

Nu uw evenement boeken     

Boek uw evenement direct via de website.
MEER INFORMATIE AANVRAGEN
Terugbel verzoek indienen

Terug bel verzoek indienen   

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Bel mij terug!
Maak uw evenement compleet

Brochures & arrangementen

Een plek die mensen in beweging brengt

zalen & ruimtes

De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 500 personen. Er is veel bewegingsruimte rondom de zalen, waarin je wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Toyota en Louwman & Parqui. 
Meer informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Dan zijn er bij Louwman's Toyota World tal van mogelijkheden. Bij interesse kunt u contact opnemen.
Aanvragen

Contact

Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonkveer
Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina.
Contactformulier
informatie

aanvragen

info-circlephone