Toyota Inspiratiesessies

Hoe werkt u klantgerichter en daardoor succesvoller?

Hoe zorgt u dat klantgerichtheid door de gehele organisatie loopt? En hoe creëert u waarde voor klanten zónder uw merkwaarden uit het oog te verliezen? Zomaar twee vragen die aan bod komen in de Toyota Inspiratiesessies. Boeiende lezingen, kick-offsessies, gastcolleges, workshops en/of trainingen die over Lean als werkwijze, cultuur, klantgerichtheid en -beleving gaan. 
LAAT U inspireren!

Voor wie?

De Toyota Inspiratiesessies zijn bedoeld voor derden die zich willen laten inspireren door hoe Toyota – een van de grootste autoproducenten ter wereld – te werk gaat. Bijvoorbeeld andere ondernemingen, beroepsverenigingen, businessclubs, onderwijsinstellingen, overheden en overkoepelende organisaties. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: Lean als onderdeel van de bedrijfsvoering, de managementprincipes van The Toyota Way, bedrijfsculturen en continue verbetering (‘Kaizen’). Verder ook klantgericht denken en werken, Net Promotor Score (NPS) en de realisatie van een werkelijke klantbeleving. Lex van den Elsen van Toyota Nederland is de man achter de Toyota Inspiratiesessies.
Uw event bij toyota world
Uw event bij toyota world

Unieke locatie

Op zoek naar een fascinerende locatie met een ‘automotive touch’? Louwman’s Toyota World in Raamsdonksveer heeft alles in huis om van jouw evenement, learning event, (lean management) congres of leuke bedrijfsdag een succes te maken. De revolutionaire geodetische koepel van Richard Buckminster Fuller markeert deze authentieke eventlocatie. Willem Dudok tekende in 1953 voor het karakteristieke Esso benzinestation naast de entree. Parkeren is uiteraard geen enkel probleem.
Uw event bij toyota world

Een plek die mensen in beweging brengt

zalen & ruimtes

De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 500 personen. Er is veel bewegingsruimte rondom de zalen, waarin je wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Toyota en Louwman & Parqui. 
Meer informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Dan zijn er bij Louwman's Toyota World tal van mogelijkheden. Bij interesse kunt u contact opnemen.
Aanvragen

Contact

Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonkveer
Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina.
Contactformulier
informatie

aanvragen

info-circlephone