60 jaar historie

Onze collectie

Louwman's Toyota World biedt een Toyota Collectie aan die door de jaren heen bijeen is gebracht door de familie Louwman. Sinds het importeurschap vanaf 1964 is de collectie aangevuld met bijzondere Toyota's die het merk rijk is. De collectie bestaat uit ruim 90 Toyota's vanaf de jaren 50 tot aan nu. Via onderstaande zoekmachine kunt u alvast een blik werpen op de prachtige Toyota collectie die uniek is in Europa. Op dit moment wordt deze pagina bewerkt, binnenkort kunt u hier de gehele collectie zien.
Merk
Jaartal
Toyota Land Cruiser FJ25
Toyota
Toyota Corona Pick-Up
Toyota
Toyota Corolla 4WD
Toyota
Toyota Landcruiser FJ 55
Toyota
Toyota Rav EV
Toyota
Toyota Megacruiser
Toyota
Toyota Landcruiser FJ40
Toyota
Lexus LC500h
Lexus
Lexus LFA
Lexus
Toyota MR-2
Toyota
Toyota Corolla
Toyota
Toyota 2000 GT
Toyota
Toyota Celica GT
Toyota
Uw event bij toyota world

Unieke locatie

Met meer dan 10 miljoen Toyota Hybrids wereldwijd en de nieuwe Toyota Mirai die op waterstof rijdt, loopt Toyota voorop in het streven naar 0% Co2 uitstoot in 2050. De passie en het gedachte goed van dit merk vind zijn oorsprong al in de 19e eeuw. 
Uw event bij toyota world

zalen & ruimtes

De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 500 personen. Er is veel bewegingsruimte rondom de zalen, waarin je wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Toyota en Louwman & Parqui. 
Meer informatie

Zakelijke bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Dan zijn er bij Louwman's Toyota World tal van mogelijkheden. Bij interesse kunt u contact opnemen.
Aanvragen

Contact

Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonkveer
Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina.
Contactformulier
informatie

aanvragen

info-circlephone